‘Wie is Ben Veurman….’

Geboren in Winterswijk en volgens de brochure van de VVV is deze plaats het dynamische hart in de natuurlijke pracht van de Achterhoek. Geen wonder dat ik er nog steeds met heel veel plezier woon. Na mijn studie in Wageningen ben ik gaan werken bij een klein waterschap in de Achterhoek. Begonnen in de uitvoering van het waterbeheer en uiteindelijk na een groot aantal jaren terecht gekomen in de IT.

h

Al die jaren (en volgens bovenstaande cartoon zijn er dat al meer dan 25) heb ik met heel veel plezier mijn werk kunnen combineren met mijn grote hobby ‘gitaar spelen’. Ik vind het dan ook leuk om op deze site al die bandjes (en de mensen met wie ik daarin heb gespeeld) de revue te laten passeren. Een soort “De pophistorie van Ben Veurman….!” 🙂

Ik ben daarom ook nog steeds op zoek naar foto’s, krantenknipsels en verhalen om de site verder te vullen. Dus als je wat hebt, ik hou me aanbevolen!

Daarnaast vul ik de site met allerlei verhaaltjes, artikeltjes, belevenissen en andere dingen waarvan ik denk dat deze leuk zijn om te weten voor een ieder die het gitaar spelen in (hobby)bandjes als passie heeft.

Surf eens lekker rond en heb je nog goede ideeën of aanvullingen, ik zie ze graag tegemoet. Gebruik daarvoor het gastenboek of het contactformulier. Alvast bedankt en veel leesplezier!